JAM3 OFFICE

A creative digital production and design agency, the client was looking for a new space to suit their needs for both growth and a more inspiring environment to work in.  A lofty ground floor address fit the bill nicely allowing for pass-by exposure, with privacy achieved through the use of mirror window tinting on the large windows while permitting daylight to flood the space.  An eclectic mix of randomly arranged lighting consisting of cloth-covered wiring with Edison bulbs provides interest over the rows of open work stations.  Two glass cubes overlooking the open floor provide small meeting rooms with a larger boardroom at the opposite end of the floor provides for larger gatherings when required.  Senior management offices were also demised with glass walls keeping the concept as open as possible.